قطره چشم افلوکساسین برای درمان عفونتهای باکتریایی چشم استفاده میشود. این دارو با از بین بردن باکتریهایی که باعث عفونت میشوند، اثر خود را اعمال میکند.
محصولات مرتبط
قطره چشم افلوکساسین (Ofloxacin eye drops)
قطره چشمی افلوکساسین برای درمان عفونتهای باکتریایی چشم به کار میرود. این قطره موجب از بین بردن باکتریهای عامل عفونت میشود.
عفونتهای چشمی عامل اصلی التهاب ملتحمه چشم هستند. در التهاب ملتحمه، چشم ملتهب میشود و بیش از حد نرمال اشک تولید مینماید. در این حالت سفیده چشم سرخ و پلکها متورم و ترشحات چشمی در هنگام برخاستن از خواب بیشتر میشوند. در ابتدا ممکن است تنها یکی از چشمها عفونی شود اما در ادامه عفونت به چشم دیگر نیز سرایت مینماید. بیشتر موارد التهاب قرنیه در طی یک الی دو هفته بهبود مییابند. برای عفونتهای جدیتر و یا عفونتهایی که به راحتی بهبود پیدا نمیکنند یک قطره آنتی بیوتیکی نظیر افلوکساسین تجویز میشود.
نکاتی که قبل از مصرف قطره چشمی افلوکساسین باید در نظر گرفته شود
- برخی از داروها برای افراد با شرایط خاص مناسب نیست و بعضی داروها نیز درصورتیکه نیاز به درمان تکمیلی باشد تجویز میگردد. بنابراین بهتر است قبل از مصرف قطره چشم افلوکساسین ، بهتر است پزشکتان از موارد زیر مطلع باشد:
- اگر باردار یا شیرده هستید.
- اگر سابقه واکنش آلرژیک به قطره چشمی دیگری دارید.
- در صورتی که دچار مشکلات قلبی هستید و یا ضربان قلب نامنظمی دارید.
- اگر از سایر داروها استفاده میکنید. این داروها شامل تمام داروهای در دسترس است، چه برایتان تجویز شده است و چه بدن تجویز پزشک آن را مصرف میکنید نظیر داروهای گیاهی و داروهای مکمل.
موارد منع مصرف قطره چشم افلوکساسین
- زمانی که قطره چشمی افلوکساسین را در چشمانتان میریزید، دچار تاری دید میشوید، بعد از اینکه تاری دید شما از بین رفت، رانندگی کنید.
- به تاریخ انقضای قطره چشمی افلوکساسین توجه کنید و اگر دارویی که در دستتان است تاریخ انقضای آن تمامشده است، از آن مصرف نکنید.
- هرگز قطره چشمی افلوکساسین را به کس دیگری حتی با علائم مشابه خودتان تجویز نکنید.
- قطره چشم افلوکساسین را بیش از دوز تجویز شده توسط پزشک، مصرف نکنید.
- تداخل دارویی قطره چشمی افلوکساسین را چک کنید و حتماً به پزشکتان، اطلاع دهید که در حال مصرف چه داروی دیگری هستید.
عوارض جانبی احتمالی قطره چشم افلوکساسین
همه قطرههای چشمی، ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف کنندگان نیز هیچ نوع عارضهای بروز نمیدهند. یکسری از عوارض بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف قطره چشمی، از بین میروند. در صورت بروز مستمر هریک از عوارض با پزشک متخصص مشورت کنید:
- سوزش و ناراحتی: این عارضه معمولاً خفیف است و به سرعت برطرف میشود.
- تاری دید: در این شرایط از رانندگی کردن و کار با ابزار خودداری نمایید.
اگر علائمی در شما پدید آمد که احساس میکنید به واسطه مصرف قطره چشمی افلوکساسین میباشد با پزشک خود صحبت کنید.
دیدگاه خود را بنویسید